Haladás: Szentes vagy Egervári lehet az új edző - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.21. 12:05
null
Artner Tamásnak a gyenge bajnoki szereplés miatt kell távoznia (Fotó: NS-archív, Szabó Miklós)
Csaknem másfél órán át tanácskoztak az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának vezetői a városházán, számolt be róla a haladasfc.nyugat.hu, de döntésüket egyelőre nem hozták a nyilvánosság tudomására, azzal egy óráig várnak. A honlap viszont már tudni véli azt is, hogy ki – Szentes Lázár vagy Egervári Sándor – lehet a menesztett Artner Tamás vezetőedző utódjelöltje.

 

A ma délelőttre összehívott rendkívül taggyűlésen a városházán ott volt Koczka Tibor fideszes képviselő, Tóth Miklós ügyvezető, valamint Illés Béla és Séllei Árpád kisebbségi tulajdonos. Az ülésre a sajtót nem engedték be.

A szombathelyieknél a gyenge bajnoki szereplést felülvizsgálata volt napirenden, a vezetők elgondolkodtak azon, min kellene, lehetne változtatniuk. Az edzőváltás hasonló esetben kézenfekvő megoldás, viszont példa akad másra is. Artner Tamást ezek után vagy megerősítik tisztségében, vagy elköszönnek tőle valamilyen formában, esetleg ultimátumot kap.

A honlap információi szerint megtörtént az edzőváltás, méghozzá Koczka Tibor előterjesztésére. A többségi tulajdonos önkormányzat egyben azzal bízta meg Tóth Miklóst, hogy kezdje meg a tárgyalásokat Szentes Lázárral és Egervári Sándorral. A kisebbségi tulajdonosok részéről felvetődött a korábban Kispesten dolgozó Marco Rossi neve is, ezt azonban Koczka Tibor ellenezte.

Az edzőváltás a Nemzeti Sport öltözőből származó információi szerint is megtörtént.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik