Haladás: Kulcsár Kornél visszautasítja Artner vádjait

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 09:27
Folytatódik a szópárbaj Artner Tamás és Kulcsár Kornél között. Az élvonalbeli Haladás vezetőedzője a Nemzeti Sportban is szóvá tette, hogy több okból neheztel a 21 esztendős játékosra. A szakember által „megszólított” középpályás nem maradt adós a válasszal.

„Olvastam Artner Tamás nyilatkozatát a szerdai Nemzeti Sportban – mondta lapunknak Kulcsár Kornél. – Néhány kijelentésével nem értek egyet, vegyük sorra őket. Vezetőedzőnk szerint azért vizesedett be a térdem, mert három-négy kiló súlyfelesleggel küszködtem – ez nem igaz! Azért vizesedett be a térdem, mert a bal térdem külső részén kettétört a porc, amelyet pénteken műtenek meg. A súlyfeleslegről csak annyit, hogy a három-négy kilogramm kettő volt, s az is izom – kimutatták, hogy a testzsírszázalékom négy százalékkal csökkent.” Kulcsár Kornél. – Néhány kijelentésével nem értek egyet, vegyük sorra őket. Vezetőedzőnk szerint azért vizesedett be a térdem, mert három-négy kiló súlyfelesleggel küszködtem – ez nem igaz! Azért vizesedett be a térdem, mert a bal térdem külső részén kettétört a porc, amelyet pénteken műtenek meg. A súlyfeleslegről csak annyit, hogy a három-négy kilogramm kettő volt, s az is izom – kimutatták, hogy a testzsírszázalékom négy százalékkal csökkent.”

„A hozzáállásomról sem beszélt valami szépen a szakvezető – folytatta a labdarúgó. – Nos, legyen elég annyi, hogy a porcsérülésemet két hete szenvedtem el, de annak ellenére, hogy fájt, én kértem, hadd tréningezzem. Ha nem lenne megfelelő a mentalitásom, nem hiszem, hogy edzésre jelentkeztem volna… Azzal is előhozakodik a tréner, hogy az előző klubomnál, a Kaposvári Rákóczinál két edzőm is pedagógus volt, de egyik sem tudott megregulázni. Nem beszélek mellé, elismerem, Prukner Lászlóval és Sisa Tiborral is voltak gondjaim, de mindkét szakemberrel normális viszonyt alakítottunk ki. A lényeg, hogy minél hamarabb üljünk le – a vezetők társaságában – megbeszélni az ellentéteket, mert ez a helyzet nem egészséges.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik