Haladás: Király újra edzett, csatlakoztak az U21-esek

Vágólapra másolva!
2017.03.23. 21:11
A válogatott szünetben sincs megállás a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnál, a szombathelyiek pénteken Sopronban a helyi csapattal találkoznak felkészülési mérkőzésen. Az együttes vezetőedzője, Mészöly Géza az edzőmérkőzés mellett a sérültek állapotáról is beszélt a vasiak honlapján.

„Megszokhattuk már, hogy többhetes szünet van a bajnokságban, ezúttal is alkalmazkodtunk a helyzethez – mondta Mészöly Géza, a haladas.hu-nak. – Annyiból szerencsések voltunk, hogy a Vasas elleni bajnoki miatt nekünk csak két héttel rövidebb a pihenő. Nem ünnepi, laza hetet tartunk, hétfő óta már a Mezőkövesd ellen készülünk. A felkészülést úgy alakítottuk ki, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból, így pénteken Sopronban, a helyi csapat ellen játszunk edzőmérkőzést. A fiúk hangulatával semmi gond, szerdán csapatépítő tréningként az edzés után közösen bowlingoztunk egy jót.”Mészöly Géza, a haladas.hu-nak. – Annyiból szerencsések voltunk, hogy a Vasas elleni bajnoki miatt nekünk csak két héttel rövidebb a pihenő. Nem ünnepi, laza hetet tartunk, hétfő óta már a Mezőkövesd ellen készülünk. A felkészülést úgy alakítottuk ki, hogy ne essünk ki a bajnoki ritmusból, így pénteken Sopronban, a helyi csapat ellen játszunk edzőmérkőzést. A fiúk hangulatával semmi gond, szerdán csapatépítő tréningként az edzés után közösen bowlingoztunk egy jót.”

„Sérült és beteg játékosaink viszont csak lassan épülnek fel. Jó hír, hogy Király Gábor a héten már edzett, hétfőtől teljes intenzitással készülhet és az U21-es válogatottjaink – Jancsó, Polgár, Rácz – is bekapcsolódnak a munkába. Tóth Máté a vádlijával, Bosnjak Predrag a combjával bajlódik, mindkettejük játéka kérdéses a Mezőkövesd ellen. Ezequiel Calvente részleges bokaszalag-szakadása továbbra sem jött rendbe, ráadásul a csütörtöki edzésen szólt, hogy belázasodott. Gajdos Zsolt pedig már régóta kínlódik a combfeszítő izmával, ki kell vizsgálni, mitől lehet. Utóbbi két futballista biztos, hogy nem szerepelhet a jövő szombati bajnokin. Akadnak tehát gondjaink, de megoldjuk őket.”

NB I-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

MÁRCIUS 22., SZERDA
Ferencváros–Soroksár 3–2(Böde 19., 31., Varga R. 87., ill. Bajzát 25., 27.)

MÁRCIUS 23., CSÜTÖRTÖK
Austria Wien (osztrák)–Gyirmót FC Győr 2–0 (Tajouri 37., Venuto 60.)
Újpest–Dunaújváros (NB III) 3–0 (Lázok 48., Windecker 80., K. Hazard 88.)
Mezőkövesd–Budaörs (NB II) 2–1 (Baracskai 23., Diallo 81., ill. Sajbán M. 36.)

MÁRCIUS 24., PÉNTEK
11.00: Soproni VSE (NB II)–Haladás
11.30: Ceglédi VSE (NB II)–Paks
13.00: Debreceni VSC–MFK Zemplín Michalovce (Nagymihály, szlovákiai)
13.00: Diósgyőri VTK–Nyíregyháza (NB II)
14.30, Dunakeszi: Vasas–Cigánd (NB II)

MÁRCIUS 25., SZOMBAT
14.00: Bp. Honvéd–BFC-Siófok (NB II)
15.30: MTK Budapest–FK Szpartak Zlatibor Voda (szerb, I.)
16.00: NK Slaven Belupo (horvát)–Videoton FC

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik