Haladás: Kecskemétre is győzni megyünk - Katona

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 09:48
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás 24 éves balhátvédje, Katona Máté szerint még nem tökéletes a szombathelyiek védelme, reméli, hogy mihamarabb összeáll a csapat játéka, de a Kecskemét otthonában is a három pont megszerzése az együttes célja – tudatta a vaol.hu

„Azt nem mondhatom, hogy összeszokottan, olajozottan működik már a védelmünk, hiszen még keveset játszottunk együtt – nyilatkozta Katona Máté a vaol.hu-nak. – Ami a saját teljesítményemet illeti, szerintem az Újpest ellen megoldottam a feladatomat, az viszont nagyon bánt, hogy nem sikerült nyernünk. Emiatt jócskán van bennem hiányérzet. Bízom benne, mihamarabb összeáll a játékunk, persze ezen még dolgoznunk kell. Kecskeméten – mint valamennyi találkozón – nyerni akarunk. Fiatal, átalakulóban lévő csapatuk van szombati ellenfelünknek, aki a Fradi elleni második félidőben nagyon stabil volt. Elöl a hórihorgas, remekül fejelő Darko Pavicsevicsre különösen oda kell figyelnünk. De mint említettem is, minden mérkőzésen a három pont a célunk.”
Katona Máté a vaol.hu-nak. – Ami a saját teljesítményemet illeti, szerintem az Újpest ellen megoldottam a feladatomat, az viszont nagyon bánt, hogy nem sikerült nyernünk. Emiatt jócskán van bennem hiányérzet. Bízom benne, mihamarabb összeáll a játékunk, persze ezen még dolgoznunk kell. Kecskeméten – mint valamennyi találkozón – nyerni akarunk. Fiatal, átalakulóban lévő csapatuk van szombati ellenfelünknek, aki a Fradi elleni második félidőben nagyon stabil volt. Elöl a hórihorgas, remekül fejelő Darko Pavicsevicsre különösen oda kell figyelnünk. De mint említettem is, minden mérkőzésen a három pont a célunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik