Haladás: jöhet a 16. szezon, hosszabbított a védő – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 11:55
A Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz egy évvel meghosszabbította a jobb oldali védő, Schimmer Szabolcs szerződését.

A saját nevelésű védő szerződése 2018. június 30-án lejárt volna, így azonban még egy évet biztosan marad a szombathelyi klubnál.

A 34 éves futballista eddig 228 NB I-es bajnokin szerepelt, és öt gólt szerzett a Haladás színeiben.

„Mindenki tudja, hogy rengeteget jelent számomra ez a klub, örülök, hogy a Haladásban futballozhatok – mondta Schimmer Szabolcs a haladas.hu-nak. – Huszonegy éve kezdtem el futballozni a Haliban, ez lesz a tizenhatodik szezonom a felnőttcsapatnál. Kétszer tárgyaltunk a vezetőkkel, hamar megegyeztünk. Ami az elmúlt bajnokságot illeti, az ősz nehéz volt számomra, sokszor még a csapattal sem edzhettem. Ám végig hittem abban, hogy lehetőséget kapok és tudok segíteni. Megkaptam a lehetőséget, és úgy érzem az ősz végén és tavasszal bizonyítottam a pályán, és erre készülök a következő bajnokságban is. Noha már nem vagyok húszéves, fizikailag rendben vagyok, készen állok a feladatokra.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:Jurij Habovda(ukrán, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként),Tamás László(Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Priskin Tamás(FTC)
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma(Dorog, ?),Winkler András (Mosonmagyaróvári TE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő,Kovalovszki Máté
Kiszemeltek:
Távozók:
Polgár Kristóf(lejár a szerződése, szabadon igazolható),David Joel Williams(ausztrál, lejár a szerződése, Ázsia?),Stef Wils(belga, a profi labdarúgást abbahagyta, Koninklijke Lyra-Lierse Berlaar – Belgium)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos(brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Angyal Zsolt(soproni kölcsön után Újpest),Kiss Tamás(Frosinone – Olaszország, PAFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik