Haladás: Ha Radó marad, elöl rendben vagyunk - Artner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 09:23
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője szerint még nem áll készen a csapata, mert hiányzik belőle a minőség.

„Nagyjából azt kaptuk a csapattól, amit vártunk – mondta az Újpesttől elszenvedett 1–0-s vereség után Artner a vaol.hu-nak. – Tudtuk, hogy a támadójátékban vékonyabbak leszünk, mivel egy csapatnál ezt a legnehezebb felépíteni. Ugyanakkor tisztában voltunk azzal, hogy a játékosok hozzáállásával nem lesz gond. Utóbbit a szurkolók tolerálták is, végig biztatták a fiúkat, le a kalappal előttük. Hiába jobb csapat az Újpest, nem tudott helyzetet kialakítani. Sajnos a végén buta hibák után megkaptuk a gólt, amit nem szabadott volna.” az Újpesttől elszenvedett 1–0-s vereség után Artner a vaol.hu-nak. – Tudtuk, hogy a támadójátékban vékonyabbak leszünk, mivel egy csapatnál ezt a legnehezebb felépíteni. Ugyanakkor tisztában voltunk azzal, hogy a játékosok hozzáállásával nem lesz gond. Utóbbit a szurkolók tolerálták is, végig biztatták a fiúkat, le a kalappal előttük. Hiába jobb csapat az Újpest, nem tudott helyzetet kialakítani. Sajnos a végén buta hibák után megkaptuk a gólt, amit nem szabadott volna.”

„Mint említettem, a támadójáték felépítésében voltak problémáink, ami abból adódott, hogy az előző szezonbelihez képest teljesen más védelemmel és más belső középpályával álltunk fel. Képtelenek voltunk felépíteni a támadásokat, nem sikerült kihoznunk a labdát. Ennek megoldása hosszú távú folyamat lesz. Vannak problémáink a pálya közepén, oda szükség lenne egy olyan minőségi labdarúgóra, aki labdát szerez, és jól le is osztja. A csapat kihozta magából, ami benne volt, ám a minőség még hiányzik. A tavaszi kezdőből heten hiányoztak. Remélem, hogy javulunk még, ehhez sok munka és egy-két minőségi futballista kell. Amennyiben Radó András marad, elöl rendben vagyunk.”

„Biztos, hogy lesz változás a kezdőcsapatban, már csak azért is, mert az eltiltott Fehér Zoltán visszatérhet. Iszlai Bence viszont a lágyékhúzódása miatt biztosan nem játszhat, és kérdéses a hátát fájlaló Nagy Olivér szereplése is. De egyébként is próbálgatjuk még a legideálisabb kezdő tizenegyet.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Mihai Onicas (román, szabadon igazolható, legutóbb a Steaua Bucuresti kölcsönjátékosaként ASA Targu Mures – Románia, próbajáték), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Serie B)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik