Haladás: Guzmics külföldre igazol, Simonnak is van ajánlata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 07:55
Guzmics Richárd biztosan nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a Haladással, hanem külföldön folytatja a pályafutását – mondta el a Nemzeti Sportnak Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezető igazgatója.

„Az biztosnak tűnik, hogy Guzmics Richárd nem marad, a középső védő minden bizonnyal légiósként folytatja a pályafutását – így Tóth Miklós. – A külföldi ajánlatokkal sajnos nem tudunk harcba szállni. Minden lejáró szerződésű futballistával tárgyaltunk egy hónapja, és a bajnokság befejezéséig is leülünk még beszélni. Annyit még mondhatok, hogy Simon Ádámnak is van külföldi ajánlata."Tóth Miklós. – A külföldi ajánlatokkal sajnos nem tudunk harcba szállni. Minden lejáró szerződésű futballistával tárgyaltunk egy hónapja, és a bajnokság befejezéséig is leülünk még beszélni. Annyit még mondhatok, hogy Simon Ádámnak is van külföldi ajánlata."

Guzmics és Simon mellett Hrepka Ádám, Halmosi Péter, Nagy I Gábor és Schimmer Szabolcs szerződése jár le. Az NS információi szerint a lejáró megállapodású játékosok kaptak ugyan ajánlatot, de megegyezni még senkivel sem sikerült – a fizetések ugyanis csökkennének.

„Kétségtelen, valakinek többet, valakinek kevesebbet ajánlottunk a jelenlegi fizetésénél, korfüggő, kinek mennyit – folytatta az ügyvezető. – Aki idősebb, lehet, hogy majd kevesebbet tehet zsebre. Célunk, hogy együtt tartsuk a keretet, ám ez persze pénzkérdés is. A játékosok kötődnek a klubhoz, ez is sokat számít. Meglátjuk, kit tudunk megtartani, de jó lenne, ha a mag megmaradna."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik