Haladás: Fradinak nem kellő támadó érkezik a hétfői edzésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.30. 21:33
Máté János és Laczkovich Donát is a kiszemeltek közé került a Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatánál, Artner Tamás vezetőedző mindkettejükre kíváncsi, így a két játékos hétfőn már Szombathelyen edz.

Máté a Ferencváros játékosa, de a fővárosiak nem tartanak rá igényt, a 23 éves támadó az előző fél évet Siófokon töltötte kölcsönben. A Haladás honlapja szerint nem próbajátékra érkezik, hanem amolyan ismerkedő tréningre.

Laczkovich legutóbb az NB II-es Sopronban szerepelt, korábban Pakson és az FTC-ben is megfordult. A támadó középpályás szabadon igazolható és próbajátékra érkezik a Rohonci útra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Predrag Bosnjak (szerb, Veszprém), Skriba Máté (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Búrány Zoltán (?), Czafit Richárd (? – kölcsönbe), Gőcze Gergő (Pécsi MFC), Jagodics Márk (Ajka – kölcsönbe), Kenesei Krisztián (MTK Budapest?), Kulcsár Kornél (? – kölcsönbe), Rajos Gábor (?), Simon Ádám (Palermo – olasz, kölcsönből vissza?), Simon András (Győri ETO, kölcsönből vissza?)
Kiszemeltek: Németh Gábor (MVM Paksi FC), Pál Szabolcs (Siófok), Takács Tamás (Szigetszentmiklósi TK), Vadnai Dániel (MTK Budapest), Máté János (FTC), Laczkovich Donát (szabadon igazolható, legutóbb Sopron)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik