Haladás: fájdalomcsillapítóval játszott a védő

Vágólapra másolva!
2012.09.04. 16:55
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás jobb oldali védője, Schimmer Szabolcs kényszerűségből mindössze egy félidőt töltött a pályán a Paks elleni bajnoki mérkőzésen, melyet így is csak fájdalomcsillapítóval tudott elvállalni. A combemelőizom-sérüléssel bajlódó labdarúgóra egy hét pihenő vár.  

„Mát hetek óta szenvedtem a jobb combommal, de miután a korábbi meccseken egyre jobban bemelegedtem, nem éreztem a fájdalmat. A múlt szombati bajnoki előtt úgy voltam vele, hogy ezt a mérkőzést még bevállalom, utána úgyis lesz két hetem, hogy rendbe jöjjek" – nyilatkozta Schimmer Szabolcs a klub hivatalos oldalának.

„A találkozót megelőzően fájdalomcsillapítót vettem be, és 25-30 percig nem is volt különösebb gond, aztán egy hosszú felszabadító rúgást követően ismét éreztem a fájdalmat, ezért a szünetben muszáj volt cserét kérnem. A combemelő izmommal bajlódok, most kezelésekre járok, különmunkát végzek, ezt a hetet biztosan kihagyom, nagyon remélem, hogy a jövő héten már ismét a többiekkel együtt készülhetek" – tette hozzá a 28 éves védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik