HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.23 08:35 Frissítve: 2017.06.23 13:04

Haladás: élvonalbeli rutinnal rendelkező csatár jött az NB II-ből

A Haladás labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a Videotontól érkező Simon Ádámmal, valamint, hogy a szerb Miroszlav Grumicsot is megszerezte az NB II-től búcsúzó Kozármislenytől.

HIRDETÉS
Grumics a Haladás mezében (Fotó: haladas.hu)

 

Az egy hét múlva már 33 éves Miroszlav Grumics egy plusz egy évre kötelezte el magát a szombathelyi klubhoz. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező csatár korábban több magyar csapatban is megfordult: a Kaposvár, a Pécs és a DVTK színeiben is játszott az NB I-ben. A 2016–2017-es szezont a másodosztályban töltötte: Kisvárdán kezdett, majd februártól az NB II-től búcsúzó Kozármislenyt erősítette.

Grumics az eddigi 119 magyar élvonalbeli meccsén 26 gólt szerzett és 13 gólpasszt osztott ki.

Amint arról már beszámoltunk, Simon Ádám is Szombathelyre szerződött: a Videotontól érkező (de legutóbb Gyirmóton szereplő), háromszoros válogatott védekező középpályás négyéves szerződést írt alá a szombathelyiekkel.

A Haladás korábban már bejelentette a 18 éves csatár, Pinte Patrik és a szintén 18 esztendős jobb oldali védő, Tóth Dávid érkezését.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Kozármisleny), Pinte Patrik (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia), Simon Ádám (Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr), Tóth Dávid (Soproni VSE)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Leandro Martínez (olasz-argentin, MTK), Medgyes Zoltán (Dorog), Nagy Patrik (Soproni VSE), Petró Balázs (Budaörs), Tóth Martin (Dorog), Török Milán (Szolnok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: George Howard (ausztrál, szabadon igazolható, legutóbb Melbourne City – Ausztrália, próbajáték),  Németh Milán (Soproni VSE, próbajáték), Tóth Benjamin (SV Austria, Salzburg – Ausztria, próbajáték), Varga Attila (szlovákiai, Sampdoria – Olaszország, próbajáték), Claudio De Sousa (olasz, Racing Roma – Olaszország)
Távozók: Ezequiel Calvente (spanyol, szabadon igazolható), Gajdos Zsolt (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Hidvégi Sándor (szabadon igazolható), Nagy Patrik (Gyirmót), Sjoerd Overgoor (holland, szabadon igazolható), Szasa Popin (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt
 (zalaegerszegi kölcsön után Soproni VSE), Fehér Zoltán (Soproni VSE), Garda Géza (Soproni VSE), Gyürki Gergő (Soproni VSE), Soós Bence (Soproni VSE), Szellák Soma (Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:  
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Iszlai Bence (lejár a szerződése, DVSC, Újpest, Vasas)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

2018.11.12 00:49:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szurkoljunk azért, hogy a Vidi tavasszal is érezze a kettős terhelést.

HIRDETÉS
HIRDETÉS