Haladás: élvonalbeli rutinnal rendelkező csatár jött az NB II-ből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.23. 08:35
null
Grumics a Haladás mezében (Fotó: haladas.hu)
A Haladás labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a Videotontól érkező Simon Ádámmal, valamint, hogy a szerb Miroszlav Grumicsot is megszerezte az NB II-től búcsúzó Kozármislenytől.

 

Az egy hét múlva már 33 éves Miroszlav Grumics egy plusz egy évre kötelezte el magát a szombathelyi klubhoz. A szerb és magyar állampolgársággal is rendelkező csatár korábban több magyar csapatban is megfordult: a Kaposvár, a Pécs és a DVTK színeiben is játszott az NB I-ben. A 2016–2017-es szezont a másodosztályban töltötte: Kisvárdán kezdett, majd februártól az NB II-től búcsúzó Kozármislenyt erősítette.

Grumics az eddigi 119 magyar élvonalbeli meccsén 26 gólt szerzett és 13 gólpasszt osztott ki.

Amint arról már beszámoltunk, Simon Ádám is Szombathelyre szerződött: a Videotontól érkező (de legutóbb Gyirmóton szereplő), háromszoros válogatott védekező középpályás négyéves szerződést írt alá a szombathelyiekkel.

A Haladás korábban már bejelentette a 18 éves csatár, Pinte Patrik és a szintén 18 esztendős jobb oldali védő, Tóth Dávid érkezését.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Miroszlav Grumics (szerb-magyar, Kozármisleny), Pinte Patrik(szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia),Simon Ádám(Videoton, legutóbb kölcsönben Gyirmót FC Győr),Tóth Dávid(Soproni VSE)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők:Leandro Martínez(olasz-argentin, MTK),Medgyes Zoltán(Dorog),Nagy Patrik(Soproni VSE),Petró Balázs(Budaörs),Tóth Martin(Dorog),Török Milán(Szolnok, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:George Howard(ausztrál, szabadon igazolható, legutóbb Melbourne City – Ausztrália, próbajáték), Németh Milán(Soproni VSE, próbajáték),Tóth Benjamin(SV Austria, Salzburg – Ausztria, próbajáték),Varga Attila(szlovákiai, Sampdoria – Olaszország, próbajáték),Claudio De Sousa(olasz, Racing Roma – Olaszország)
Távozók:Ezequiel Calvente(spanyol, szabadon igazolható),Gajdos Zsolt(Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként),Hidvégi Sándor(szabadon igazolható),Nagy Patrik(Gyirmót),Sjoerd Overgoor(holland, szabadon igazolható),Szasa Popin(szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt
(zalaegerszegi kölcsön után Soproni VSE),Fehér Zoltán(Soproni VSE),Garda Géza(Soproni VSE),Gyürki Gergő(Soproni VSE),Soós Bence(Soproni VSE),Szellák Soma(Soproni VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Iszlai Bence(lejár a szerződése, DVSC, Újpest, Vasas)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik