Haladás: Diósgyőrbe tart a zöld-fehérek csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.19. 14:45
Thomas Wils és Ugrai Roland valószínűleg távozik a Haladás labdarúgócsapatától – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.

A Haladás játékosai hétfőn utaznak edzőtáborba az ausztriai Hinterstoderbe, ám Ugrai Roland és Thomas Wils nélkül. A Diósgyőrbe tartó csatár és a belga középpályás minden bizonnyal távozik a zöld-fehérektől – írja a Haladás honlapja.

Szintén itthon marad Nagy Patrik, Szasa Popin, Medgyes Zoltán és Gyürki Gergő. Utóbbit biztosan, előbbieket vélhetően Sopronban adja kölcsön a Haladás.

A próbajátékon részt vevő Peres Csabára nem tart igényt Mészöly Géza vezetőedző, a csapattal tart viszont Lévai Gergő. A 23 éves kapus legutóbb az osztrák negyedosztályú Eberauval nyert bajnokságot.

„Délelőttönként elsősorban az erőgyűjtésé lesz a terep, délután labdás foglalkozás szerepel a programban – mondta Mészöly Géza. Akármennyire is jó nevű ellenfelekkel játszunk, nem ezekre a meccsekre készülünk. A Dinamo Moszkva elleni találkozó is inkább a fizikai terhelés miatt lesz fontos, a Rapid ellen viszont azért már szeretnénk megmutatni, mit tudunk. Ami a héten próbajátékon szereplő Peres Csabát illeti, jó benyomást keltett, ügyes focista, kisebb sérüléssel bajlódik, és amúgy is kell még egy kicsit edződnie. De nem tévesztjük szem elől.” Ugrai Roland és Thomas Wils nélkül. A Diósgyőrbe tartó csatár és a belga középpályás minden bizonnyal távozik a zöld-fehérektől – írja a Haladás honlapja.

Szintén itthon marad Nagy Patrik, Szasa Popin, Medgyes Zoltán és Gyürki Gergő. Utóbbit biztosan, előbbieket vélhetően Sopronban adja kölcsön a Haladás.

A próbajátékon részt vevő Peres Csabára nem tart igényt Mészöly Géza vezetőedző, a csapattal tart viszont Lévai Gergő. A 23 éves kapus legutóbb az osztrák negyedosztályú Eberauval nyert bajnokságot.

„Délelőttönként elsősorban az erőgyűjtésé lesz a terep, délután labdás foglalkozás szerepel a programban – mondta Mészöly Géza. Akármennyire is jó nevű ellenfelekkel játszunk, nem ezekre a meccsekre készülünk. A Dinamo Moszkva elleni találkozó is inkább a fizikai terhelés miatt lesz fontos, a Rapid ellen viszont azért már szeretnénk megmutatni, mit tudunk. Ami a héten próbajátékon szereplő Peres Csabát illeti, jó benyomást keltett, ügyes focista, kisebb sérüléssel bajlódik, és amúgy is kell még egy kicsit edződnie. De nem tévesztjük szem elől.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők: Ezequiel Calvente Criado
(spanyol, Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők:
Devecseri Szilárd (Mezőkövesd, ?), Hegedűs János (Budaörs, ?), Jancsó András (Sopron, ?), Rácz Barnabás (Sopron, ?), Tihanyi Olivér (Sopron, ?), Tóth Martin (Sopron, ?), Török Milán (Sárvár, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Sjoerd Ars (holland, NAC Breda – Hollandia), Lévai Gergő (Eberau – Ausztria), Polgár Kristóf (Liverpool U21 – Anglia), Rangelo Janga (curacaói, FC Dordrecht – Hollandia)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Gyürki Gergő (Sopron)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Devecseri Szilárd, Dudás Ádám
(lejár a szerződése), Medgyes Zoltán (Sopron), Nagy Patrik (Sopron), Németh Márió (Basel – Svájc), Szasa Popin (Sopron), Schimmer Szabolcs (lejár a szerződése), Ugrai Roland (Diósgyőr), Thomas Wils (Lierse – Belgium)

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolhatóként), Diego Vela (spanyol, Racing Ferrol – Spanyolország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Ugrai Roland (Haladás)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Manjrekar James (kanadai, Vasas), Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths (elefántcsontparti), Koman Vladimir (lejár a szerződése)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik