Haladás: Bogdanovics, Sipos és Kenesei is edzett, Diouf ma érkezik

Vágólapra másolva!
2010.01.11. 14:51
Címkék
A Haladás élvonalbeli labdarúgói a múlt szerdán találkoztak először, amikor orvosi vizsgálaton vettek részt. Róth Antal tanítványai az érdemi munkát ma kezdték meg.

A két új szerzemény, a szerb Igor Bogdanovics és Sipos Norbert is ott volt a Haladás mai első edzésen, de felszerelést húzott a sérüléséből lábadozó Kenesei Krisztián is (aki csak hónapok múlva léphet pályára) – adta hírül a vasi klub hivatalos honlapja.

A Haladás játékosai ma tíz órakor találkoztak az öltözőben, majd újabb orvosi vizsgálaton vettek részt. Ezt követően az Illés Akadémia műfüves pályáján vezényelt edzést Róth Antal vezetőedző.

Nem volt ott a mai edzésen Devecseri Szilárd, akinek a téli holtszezonban megműtötték a térdét.

Információink szerint ma érkezik Szombathelyre a legutóbb a portugál Setúbalban futballozó szenegáli El Hadji Diouf, akivel már korábban megkezdte a tárgyalásokat a Haladás vezetősége, és a héten folytatódhatnak az egyeztetések a középpályással.

Vörös Csaba technikai vezető a klub honlapjának elmondta, egyelőre nem dőlt el, milyen kerettel utazik a csapat hétvégén Tatabányára, ahol teremtornán vesz részt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik