Haladás: az ex-MU-s mégsem jön, visszatért a CFR-hez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.16. 18:12
Román lapértesülés szerint Davide Petrucci visszatér a kolozsvári CFR-hez, így a 23 éves olasz középpályás nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás játékosa.

Januárban elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Haladás érdeklődik a kolozsvári CFR olasz középpályása, az AS Románál és a Manchester Unitednél nevelkedő Davide Petrucci iránt. A szombathelyi klub február elején be is jelentette, hogy másfél éves szerződést köt a futballistával, aki azonban azóta sem játszott a magyar csapatban. Mint már jeleztük, Petrucci jogilag nem szakított előző klubjával, a kolozsvári CFR-rel, és továbbra is kérdéses volt, mikor léphet pályára Magyarországon.Januárban elsőként a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy a Haladás érdeklődik a kolozsvári CFR olasz középpályása, az AS Románál és a Manchester Unitednél nevelkedő Davide Petrucci iránt. A szombathelyi klub február elején be is jelentette, hogy másfél éves szerződést köt a futballistával, aki azonban azóta sem játszott a magyar csapatban. Mint már jeleztük, Petrucci jogilag nem szakított előző klubjával, a kolozsvári CFR-rel, és továbbra is kérdéses volt, mikor léphet pályára Magyarországon.

„Petruccinak még mindig nem sikerült megállapodnia Romániában, és jelenleg nem is tudjuk, hogy ez mikor sikerül. Ettől függetlenül továbbra is várjuk Szombathelyen” – beszélt korábban a kialakult helyzetről Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

A stiridesport.ro értesülése szerint viszont felesleges tovább várni a 23 éves futballistára, mivel visszatér a kolozsvári csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik