Haladás: Alcibiade és Rocchi visszatér Olaszországból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.23. 21:23
Lassan, de biztosan gyógyulgatnak a Haladás labdarúgócsapatának sérült játékosai – adta hírül a szombathelyi klub honlapja.

A múlt heti, Paks elleni bajnokin Szentes Lázár vezetőedző sérülés miatt Schimmer Szabolcs, Raffaele Alcibiade, Fehér Zoltán és Tommaso Rocchi játékára sem számíthatott, ráadásul a második félidő elején Halmosi Péter is kivált.

„Fehér már a Debrecen elleni mérkőzést is vádlihúzódással vállalta, Pakson pedig nem is tudott játszani – mondta Jakab Ferenc, a Haladás masszőrje a klub honlapjának. – Jó hír, hogy Zoli hétfőn már futott, ám még kicsit érzi a jobb vádliját. Alcibiadénak a combja és a dereka fáj, utóbbi mindig a meccsek után két-három nappal kezd el hasogatni. Ő hazautazott Torinóba gyógyulni, míg Rocchi Rómában kezelteti részleges bokaszalag-szakadását. Halmosinak begyulladt a jobb sípcsontja, ám bízunk benne, a héten elkezdheti az edzéseket. Schimmer már elkezdte az edzéseket, igaz, kicsit még érzi a bokáját.”

Tóth Miklós, a zöld-fehérek ügyvezető igazgatója elmondta, Alcibiade és Rocchi kedden visszatér Magyarországra, így akár pályára léphetnek a szerdai (18.00) ZTE elleni idegenbeli jótékonysági mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik