Haladás: a volt MU-s nem szólt, hogy már ne várják...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 12:56
Hétfőn román sajtóhírek alapján beszámoltunk arról, hogy a korábban a Manchester Unitednél is megfordult Davide Petrucci a szombathelyi klub korábbi bejelentése ellenére mégsem igazol át a Haladáshoz, az olasz középpályás visszatért a CFR-hez. A vasi klubnál azonban erről nem tudnak...

„Nekem azt mondta, hogy március tizennyolcadikán lesz az ügyében tárgyalás a román szövetségnél, ezen szeretne részt venni, ezért visszatér Romániába” – ezt Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője válaszolta, amikor arról kérdeztük, hogy mit tud Davide Petrucci ügyéről.Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője válaszolta, amikor arról kérdeztük, hogy mit tud Davide Petrucci ügyéről.

A sportvezető hozzátette, az olasz középpályás, aki hetekig együtt készült a kerettel, csak azt követően tud aláírni a Haladáshoz, hogy volt klubjával rendezi a vitás ügyét, illetve a román szövetség kimondja a felek közötti szerződés semmisségét.

Kolozsvári forrásaink szerint azonban erre hiába is várnak Szombathelyen. Petrucci ugyanis már együtt edz a CFR-rel, amelyhez érvényes szerződése köti, és olyan a megállapodása, hogy azt nem lehet egyoldalúan felbontani. Sőt, a játékos részt vett a kolozsváriak csapatfotózásán is, és a klubnál úgy számolnak, hogy csütörtökön pályára is lép Medgyesen, a Gaz Metan elleni bajnokin.

Az anyagi gondokkal küzdő, 24 pontos levonással sújtott, így a román élvonalban utolsó helyen álló CFR-nek azért is lenne nagy szüksége a középpályásra, mert a keretben történt téli változások után jelenleg csak 14 futballistára számíthat Eugen Trica vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik