Hajrá, foci!: látogatóban Bírókergető Bözsi néninél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.29. 07:32
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/9. SZÁMHAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/9. SZÁM

CímlapsztoriCsuhay József gyermekeknek tanítja a labdarúgást, hétköznapokon szociális munkásként hajléktalanokon próbál segíteni. A korábban a Videotonban és a Bp. Honvédban futballozó hátvéd a nyolcvanas években kétszer nyert bajnokságot, egyszer Magyar Népköztársaság-kupát, s részese volt a Videoton 1985-ös UEFA-kupa-menetelésének, amikor a fehérváriak a Real Madrid ellen játszották a döntőt.

Utazó riporterünk, Csillag Péter a Békés megyei Magyarbánhegyesen járt, ahol a 76 esztendős Farkasné Jakab Erzsébettel beszélgetett. Az idős asszonyt csak Bírókergető Bözsi néniként ismerik a megyében, ugyanis az elmúlt években számtalan játékvezetőt gyepált meg esernyőjével. Majd’ minden mérkőzéshez számára kellemes emlék fűzi.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a BÜSKE hétköznapjaival ismerkedhetnek meg. A Budapesti Ügyvédek Sport és Kulturális Egyesülete a BLSZ III. osztály 3. csoportjában szerepel, alapító tagjai – nem meglepetésre – jogi végzettségű férfiak, de nem kizáró ok a kerettagságra, ha valakinek nincs jogi diplomája. Korábban ugyanis Bognár György, Cservenkai Donát és Sallói István is futballozott a klubnál. A keret zöme tagja a magyar ügyvédválogatottnak, amely Európa-bajnokságokon és világbajnokságokon is rendre érmeket szerez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik