Győri ETO: tárgyalások válogatott játékosokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 11:33
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Győri ETO már több, nyáron lejáró szerződésű játékosa felé jelezte, már most szeretne tárgyalni a folytatásról.

A transfermarkt.de adatai szerint a háromszoros válogatott Varga Rolandnak és a volt U-válogatott Völgyi Dánielnek is lejár a szerződése Győrben, velük tárgyalna az ETO szerződésük meghosszabbításáról, ahogy a 12-szeres válogatott Koltai Tamással is.

A játékosokat képviselő Vörösbaranyi József a Nemzeti Sport Online kérdésére elismerte, hogy a Győr már jelezte, több labdarúgó ügyében szeretne tárgyalni, de a menedzser neveket nem említett. Az első egyeztetésekre már decemberben sort keríthetnek a felek.

A hosszabb távú jövő és a keret kialakítása természetesen attól is függ, kit nevez ki a klub vezetőedzőnek Horváth Ferenc helyére, akinek továbbra is keresik az utódját.

Pletykák szerint szóba kerültek délszláv szakemberek is (a csapatnál már dolgozó szerb Dragoljub Bekvalac és a korábbi horvát válogatott játékos, Robert Jarni nevét is lehet hallani a meg nem erősített szóbeszédekben), de az sem zárható ki, hogy a végén ismét Pintér Attila lesz a befutó. A volt szövetségi kapitány két alkalommal dolgozott az ETO-nál, 2013 tavaszán bajnok lett a csapattal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik