Győri ETO: Pintér sajnálja, hogy csapata elütötte a Videotont az aranytól

Vágólapra másolva!
2010.05.24. 11:32
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője győzelmet ünnepelt a Soproni Liga utolsó fordulójában a Videoton ellen, és ezzel a sikerrel csapata megszerezte a bajnokság harmadik helyét. A tréner szerint megérdemelték a győzelmet és a bronzérmet, de sajnálja, hogy ezzel a fehérváriak lemaradtak a bajnoki címről.

„Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert ezeket a játékosokat az egész bajnokság folyamán rengeteg kritika érte, és ezt egyáltalán nem érdemelték meg. A harmadik hely megszerzésével bizonyították, hogy »idegenségük« ellenére igenis tudnak küzdeni ezért a klubért! Ami a mérkőzést illeti, az első félidőben nem sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk: kapkodtunk és nem a saját játékunkat játszottuk. A Videotonnak számos olyan lehetősége akadt, amelyből gólt tudott volna szerezni, de nem volt eredményes. Ha az egész évet nézem, azt kell mondjam, csapatunknak egyáltalán nem volt szerencséje, és a sors ma visszaadott nekünk valamit" – értékelte a vasárnapi mérkőzést Pintér Attila a Videoton hivatalos honlapján, a vidi.hu-n.

„A második félidőre kicsit átszerveztem a gárdát, Nicorec helyére gyorsabb, mozgékonyabb embert építettem be annak érdekében, hogy felgyorsuljunk. Ekkor már fölénybe kerültünk, bár azt is ki kell mondjam, szerencsés góllal nyertünk. Úgy érzem azonban, hogy az egész éves teljesítményünk alapján ezt megérdemeltük! Sajnálom, hogy a Videoton itt veszítette el a bajnokságot. Gratulálok az egész éves teljesítményéhez, a bajnoki ezüsthöz" – tette hozzá a győriek vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik