ETO: „Egyetlen CFR-játékost sem kerestünk meg”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 22:13
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos Facebook-oldalán cáfolta a korábbi hírt, mely szerint a román élvonalbeli CFR-től érkezhet játékos a közeljövőben.

Amint arról beszámoltunk, a sport.ro péntek délutáni értesülése szerint a spanyol Aitor Monroy követi Miriuta Vasilét a Győri ETO-ba. A romániai portál úgy tudja, hogy a magyar klub már meg is egyezett a CFR-től távozó, így szabadon igazolható labdarúgóval. A győriek most válaszoltak a pletykákra. Amint arról beszámoltunk, a sport.ro péntek délutáni értesülése szerint a spanyol Aitor Monroy követi Miriuta Vasilét a Győri ETO-ba. A romániai portál úgy tudja, hogy a magyar klub már meg is egyezett a CFR-től távozó, így szabadon igazolható labdarúgóval. A győriek most válaszoltak a pletykákra.

„A Győri ETO FC ezúton tájékoztatja szurkolóit és a médiumok képviselőit, hogy nem kíván senkit sem átigazolni a kolozsvári CFR-től. Egyes médiumok állításával ellentétben nem tárgyaltunk, és a jövőben sem fogunk tárgyalni a román klub egyetlen labdarúgójával sem, így a spanyol Aitor Monroyjal sem. Klubunk nem kereste meg semmilyen formában a CRF egyetlen labdarúgóját sem, sőt a jövőben sem kívánja ezt megtenni. A Győri ETO FC minden körülmények között betartja a FIFA alapelveket, s egyelőre egyáltalán nem foglalkozik játékos igazolásokkal” – áll a győri klubközleményében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik