Győri ETO: a futballisták is meglepődtek Pintér távozásán

Vágólapra másolva!
2013.12.21. 08:27
Volt mit átbeszélniük, hiszen izgalmas időszakot töltöttek együtt, és mindketten hosszú éveket vártak arra, hogy bajnokok legyenek. Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa több mint tíz éve építi a klubot, s Pintér Attila, az immár szövetségi kapitányi pozícióban lévő edző a Fraditól való távozása óta várt ilyen sikerre.

Az aranyérem az övék, a klubtulajdonosé, a vezetőedzőé, a csapaté – a városé. A közös munkának azonban vége: Pintér Attila péntek délután hosszasan elbeszélgetett Tarsoly Csabával, megköszönve a lehetőséget és a bizalmat. A győriek első embere fájó szívvel engedte el a szakembert, sok sikert kívánt neki, ugyanakkor ott maradt a gond: kivel pótolja a távozó trénert?

„Karácsony előtt biztos nem lesz új edzője a csapatnak – mondta Tarsoly Csaba. – Nincs értelme kapkodni, alaposan körül kell néznünk itthon és külföldön, hogy a januári felkészülésre megfelelő szakembert találjunk.”

Az ETO futballistái új edzővel vágnak neki a tavasznak, s alaposan meglepődtek Pintér Attila távozásán, merthogy egyikük sem tudott a váltásról. De nincs idő csodálkozni, jönnek az ünnepek, aztán folytatódik a munka, és az ETO-nak a tervek szerint meg kellene védenie a bajnoki címet. Már Pintér Attila nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik