Győr: többen sérültek, Strestík játéka kérdéses

Vágólapra másolva!
2012.10.19. 16:35
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC vezetőedzője, Pintér Attila több játékosára sem számíthat kisebb-nagyobb sérülés miatt vasárnap, az Újpest elleni bajnokin: Lazar Sztanisics hosszabb időre kidőlt, Nikola Trajkovics és Rok Kronaveter a héten még pihen, Marek Strestík játékára azonban van esély.

„Trajkovics a héten már velünk edzett, de a múlt héten még injekciókat kapott. Nagyon remélem, hogy hamarosan újra számíthatok rá a csapat összeállításánál. Kronaveter két és fél hete nem edz, még négy napig nem csinálhat semmit. Kíváncsian várom én is a jövő hetet, hogy ennyi kihagyás után érez-e még fájdalmat, hiszen mind a két kreatív játékosra nagy szükség lenne” – nyilatkozta a Győri ETO vezetőedzője, Pintér Attila a klub hivatalos oldalának.Pintér Attila a klub hivatalos oldalának.

„Sztanisics otthon volt gyógykezelésen, már itt van velünk, de szinte biztos, hogy erre a szezonra elvesztettük őt. Ami Marek Strestíket illeti, a Ligakupa-meccs óta pihen, de nagyon bízom benne, hogy tud játszani az Újpest ellen. Az ő sorsa holnap dől el, többek között ezért is sok a kérdőjel még a vasárnapi kezdőcsapatban” – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik