Gyirmót: a házi gólkirályon kívül még hárman távozhatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.28. 11:51
Nem az NB II-ben házi gólkirály (korábban az élvonalban gólkirályi címig jutó) Simon Attila lehet az egyetlen, akinek távoznia kell az élvonalban sereghajtó Gyirmót FC Győrtől.

Mint ismert, Simon a napokban arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy Urbányi István vezetőedző nem tart rá igényt az első csapatnál. A kisalfold.hu úgy tudja, a héten több próbajátékos érkezett Gyirmótra, s úgy fest, több távozó is lesz az élvonalba idén feljutó együttesből. A megyei lap információja szerint a keretből négyen, Simon Attilán kívül Beliczky Gergő, Máté János és Szekeres Adrián is új csapatot kereshet magának, távozásuk elé a klubvezetőség nem gördít akadályt.Mint ismert, Simon a napokban arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy Urbányi István vezetőedző nem tart rá igényt az első csapatnál. A kisalfold.hu úgy tudja, a héten több próbajátékos érkezett Gyirmótra, s úgy fest, több távozó is lesz az élvonalba idén feljutó együttesből. A megyei lap információja szerint a keretből négyen, Simon Attilán kívül Beliczky Gergő, Máté János és Szekeres Adrián is új csapatot kereshet magának, távozásuk elé a klubvezetőség nem gördít akadályt.

„A jó szerepléshez szükségünk van vezéregyéniségekre, akik irányt mutatnak a többieknek. Az a külső vélekedés, hogy ezt az együttest meg kell erősíteni, csapaton belül is érződik. Persze nyilván figyelembe kell venni a klub szempontjait. A versenyképesség mellett érthető cél az alapvetően magyar és több fiatal játékos szerepeltetése is. A bajnoki szünet jó alkalom arra, hogy tovább fejlődjünk, a sérülésből felépülőkkel, s esetleges új igazolásokkal megerősödve folytassuk a szezont” – mondta Urbányi István.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Csiki Norbert
(Sisaket FC – Thaiföld, szabadon igazolhatóként), Filkor Attila (Újpest, szabadon igazolhatóként), Hrabina Alex (Szolnok, szabadon igazolhatóként), Nagy Olivér (Szigetszentmiklós), Sebastian Achim (román, CS Universitatea Craiova – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Sallói Dániel (Sporting Kansas City – Egyesült Államok, a tavasszal kölcsönben Swope Park Rangers – Egyesült Államok)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Novák Csanád
(Vasas)
Távozók: Bohner Roland (Mosonmagyaróvár, kölcsön után végleg), Varga Róbert (szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Beliczky Gergő, Máté János, Simon Attila, Szekeres Adrián

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik