Gyász: elhunyt a Ferencvárost évtizedekig szolgáló Kubatov Márk

Vágólapra másolva!
2021.03.29. 17:33
null
Kubatov Márk (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros hivatalos honlapjának közlése szerint 84 éves korában elhunyt Kubatov Márk, a Ferencváros utánpótlásának egyik rendíthetetlen alakja, az FTC elnökének, Kubatov Gábornak nagybátyja.

 

„Márk bácsi gyermekkora óta rajongott a Ferencvárosért. Ahogyan az a régi fradistákkal lenni szokott, mindig megtalálta a módját, hogy éppen hogyan segítheti a zöld-fehéreket. 25 éven keresztül volt az FTC utánpótlásának intézője, de nemcsak az adminisztrációval foglalkozott, volt, hogy edzette is a jövő generációját, az Albert Flórián Stadionban pedig hangosbemondóként is szolgálta az egyesületet” – írta a fradi.hu.

A klub honlapjának közlése szerint Kubatov Márk életének végig része volt az FTC szeretete, nemrégiben lelkesen mesélte emlékeit a 2010-es évek elejéről, amikor megkezdődött a Ferencváros újjáépítése.

„Már akkor is sokat beszélgettünk a Fradiról, amikor Gábor elkezdte a munkát ott. Legelőször azt javasoltam neki, hogy mielőtt bármiben is dönt, kérdezze meg róla Flóri bácsi véleményét is, aki akkoriban még a stadionon belül is el volt szigetelve. Azt gondoltam, hogy ha ő úgy gondolja, hogy valamivel érdemes foglalkozni, akkor az biztos, úgy is van” – emlékezett a zöld-fehérek honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik