Gólok és fasírtgolyók – Ráckevén a Fradi; A tesztek, amelyek a futballt működtetik

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.09.19. 22:43
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• A Fradi második csapata valóságos népünnepély közepette nyert a Mol Magyar Kupában Ráckevén. Amúgy is pályán volt az egész ország, a 64 közé jutásért párharcok tömegét rendezték – más kérdés, hogy nem egy meccs elmaradt a pozitív koronavírustesztek miatt. A labdarúgó Mol Magyar Kupa hivatalosan 6. (az élvonal számára első) fordulójáról minden, amit tudni érdemes, négy oldalon.
• A Fradi második csapata valóságos népünnepély közepette nyert
a Mol Magyar Kupában Ráckevén. Amúgy is pályán volt az egész ország, a 64 közé jutásért párharcok tömegét rendezték – más kérdés, hogy nem egy meccs elmaradt a pozitív koronavírustesztek miatt. A labdarúgó Mol Magyar Kupa hivatalosan 6. (az élvonal számára első) fordulójáról minden, amit tudni érdemes, négy oldalon.

• Ha már nem léphetett jégre – két keréken lett országos bajnok Jászapáti Petra. A világkupagyőztes rövid pályás gyorskorcsolyázó eredeti sportága ob-jának eredeti időpontjában két arannyal zárta a szombatot – pályakerékpárral. Riport a Millenáris Velodrome-ból.

• A vírustesztek ma már épp olyan részei a világ labdarúgásának, mint a szerelés, a játékvezető, a kapu vagy a labda. Az UEFA-val és az európai topligákkal is együttműködő Synlab munkájába Borsos László tekintett be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik