Futsal NB I: válogatottat igazolt a dobogóra törő Veszprém

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.24. 10:15
A legutóbb a Rába ETO-ban játszó Dávid Richárd a Veszprémben folytatja pályafutását – jelentette be a magyar futsalválogatott egyik meghatározó játékosát szerződtető klub.

Az eddig 400 mérkőzésen több mint 200 gólt szerző Dávid Richárd iránt a Futsal Hungary információi szerint magyar topcsapatok mellett (Berettyóújfalu, Dunaújváros, Haladás) külföldi klub is érdeklődött.

„Nagy öröm, hogy Dávid Ricsi a klubunkat választotta. Nem nagyon hittem abban, hogy ez létrejöhet, mert tudtam, hogy mások kívánságlistáján is szerepel. Egyértelmű, hogy vele minőségben feljebb léptünk” – idézi a szakportál Madarász János vezetőedzőt.

Mint beszámoltunk róla, Dávid eddigi klubja, a bajnok Rába ETO feloszlott és nem indul az élvonalbeli bajnokságban, a legutóbb ötödik Veszprém viszont a dobogóra tör.

A szintén NB I-es dunaújvárosiak eközben bejelentették: Fehér Zsolt visszatér a vezetőedzői posztra. A csapat mostantól DUE-Dunaferr-Dutrade FC néven szerepel. Az edző a keretben várható változások egyikéről már tényként beszélt – a válogatott Horváth Norbert a tanulmányai miatt Kanadába költözik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik