Futsal NB I: kikapott a Ferencváros; javított a címvédő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 23:11
A férfi futsal NB I 2. fordulójának pénteki játéknapján javított a címvédő Rába ETO: a győriek a nyitányon elszenvedett vereség után 6–3-ra legyőzték a Bőnyt, így három ponttal hangoltak a Bajnokok Ligájára. A háromgólos siker ellenére az ETO alaposan megizzadt, elég csak annyit megjegyezni, hogy az utolsó percben két üres kapus gólra is szüksége volt a nagyobb különbségű győzelemhez.

A Berettyóújfalu ellenállhatatlannak bizonyult péntek este, ezt pedig az Aramis bánta. Rábl Jánosék hazai pályán hat gólt szereztek az első félidőben, végül 8–1-re győztek. Berettyóújfalu ellenállhatatlannak bizonyult péntek este, ezt pedig az Aramis bánta. Rábl Jánosék hazai pályán hat gólt szereztek az első félidőben, végül 8–1-re győztek.

A Dunaferr ferencvárosi vendégjátéka kis késéssel kezdődött, miután a vendégek egy közlekedési baleset miatt dugóba kerültek. Ez azonban nem látszott meg a játékukon, az első félidőben kétgólos előnybe kerültek. A fordulás után a Fradi mindent megtett az egyenlítésért, ám erejéből csak a szépítésre futotta, így elszenvedte az első vereségét.

FUTSAL NB I
2. FORDULÓ
Berettyóújfalu–Aramis 8–1
(Javi Sánchez 6., Harmati 7., 20., Nagy D. 9., Rábl 12., 15., Frankovszky 23. – öngól, Rafael 36., ill. Gál I. 16. – öngól)
Bőny–Rába ETO 3–6 (Bogyó 8., Szentjobbi 21., Lódi 36., ill. Fábio Aguiar 12., Gerard 16., 22., Bognár B 34. Constantino Vinas 40., Dávid R. 40.)
FTC–Dunaferr 1–2 (Andorka K. 37., ill. Pál P. 6., Fridrich 20.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik