Futsal: nagypálya után terem – Böőr Zoltán NB II-es csapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.01. 14:58
A profi labdarúgástól visszavonult Böőr Zoltán a futsal NB II-ben szereplő tápiószentmártoni Kincsem Lovaspark SE-ben folytatja a pályafutását.

Böőr Zoltán a 2014–2015-ös szezon végén visszavonult, miután a Dunaújvárosban még végigjátszotta az idényt. A labdarúgástól azonban nem szakadt el, egyrészt az Újpest technikai vezetője lett, másrészt kispályán folytatja a pályafutását. Böőr Zoltán a 2014–2015-ös szezon végén visszavonult, miután a Dunaújvárosban még végigjátszotta az idényt. A labdarúgástól azonban nem szakadt el, egyrészt az Újpest technikai vezetője lett, másrészt kispályán folytatja a pályafutását.

A tápiószentmártoni futsalcsapat – amely januárban a szomszédos Nagykátáról tette át a székhelyét, ahol azóta új futsalklub alakult – a Facebook-oldalán tette közzé, hogy megállapodott Böőr Zoltánnál, aki így a következő szezonban az NB II-es csapat színeiben játszik.

Böőr nem az első olyan labdarúgó, aki visszavonulása után futsalozásba kezdett, többek között Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Vincze Ottó is a kispályás futballt választotta karrierje vége után.

Böőr Zoltán a tápiószentmártoni futsalcsapatának mezével (Fotó: Facebook)
Böőr Zoltán a tápiószentmártoni futsalcsapatának mezével (Fotó: Facebook)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik