FTC: „Volt mit megvitatni az Újpest elleni találkozó után…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.23. 20:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középhátvédje, Mateo Pavlovic elismerte, gyengén futballoztak az Újpesttől elszenvedett 2–1-es vereség alkalmával.

„Nagyon rosszul játszottunk, az egész csapat borzalmasan érezte magát a mérkőzést követően – mondta Pavlovic a fradi.hu-nak. – Egymás közötti játék során sem szeretek kikapni, pláne nem egy ilyen fontos találkozón, amit az Újpest ellen vívunk meg. Nagyon nehéz volt elfogadni ezt a vereséget.”Pavlovic a fradi.hu-nak. – Egymás közötti játék során sem szeretek kikapni, pláne nem egy ilyen fontos találkozón, amit az Újpest ellen vívunk meg. Nagyon nehéz volt elfogadni ezt a vereséget.”

„Az Újpest elleni találkozót követően sokat beszélgettünk a csapattársakkal. Volt mit megvitatni… Mindenki próbálja túltenni magát a találkozón, már csak azért is, mert szerdán már Magyar Kupa-találkozót vívunk, ahol – játsszon akármelyik osztályban is az ellenfél – oda kell tennünk magunkat. Kötelező számunkra a győzelem, és nemcsak azért, mert az ESMTK és közöttünk több osztálynyi különbség van, hanem azért, mert számunkra különösen fontos a Magyar Kupa.”

A horvát labdarúgó a vasárnap megsérülő csapatkapitány, Gyömbér Gábor elvesztéséről is beszélt.

„Gábor hiányzik majd, hiszen a személyében nem csak egy remek labdarúgót nélkülözünk, hanem a csapatkapitányunkat is. Egy vezérrel kevesebben leszünk, de ettől függetlenül is, biztos vagyok abban, hogy aki a helyén megkapja a bizonyítási lehetőséget, az él majd vele."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik