FTC-Újpest: már szombaton elfogyhatnak a jegyek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.19. 17:38
A Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának tájékoztatása szerint a jegyeladások üteme alapján arra lehet számítani, hogy a belépők legkésőbb szombaton elfogynak az Újpest elleni derbire, így a vasárnapi mérkőzés napján már nem lesz jegyértékesítés a Puskás Ferenc Stadionnál.

Mint ismert, a Puskás-stadion felső karéjait biztonsági és műszaki okokból nem nyitják meg, az FTC csak az aréna alsó karéjaiba tud belépőket árusítani. A fradi.hu beszámolója szerint a jegyelővételi és regisztrációs központ (Üllői út 102.) pénteken és szombaton is meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat. Pénteken (szeptember 20.) 10-től 20 óráig, szombaton (szeptember 21.) 13-tól 20 óráig lesz lehetőség jegyvásárlásra.fradi.hu beszámolója szerint a jegyelővételi és regisztrációs központ (Üllői út 102.) pénteken és szombaton is meghosszabbított nyitva tartással várja a vásárlókat. Pénteken (szeptember 20.) 10-től 20 óráig, szombaton (szeptember 21.) 13-tól 20 óráig lesz lehetőség jegyvásárlásra.

Biztonságtechnikai okokból a Puskás Ferenc Stadion alsó karéjában elhelyezhető huszonnyolcezer néző helyett legfeljebb huszonkétezren lesznek vasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik