FTC: újabb klub tárgyal a távozó kapus szerződtetéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.06. 15:21
Kurucz Pétert, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozó kapust a Kisvárda mellett a harmadosztályú Nyíregyháza Spartacus is szerződtetné.

Beszámoltunk róla, hogy a Kisvárda szívesen látná soraiban Kurucz Pétert, szerda délután pedig a Nyíregyháza a hivatalos oldalán írta meg, hogy tárgyalnak a kapussal. Kurucz Újpesten kezdte a pályafutását, 2009–2012-ig pedig Angliában légióskodott (a West Ham Unitednél és a Rochdale-nél), mielőtt visszatért volna Magyarországra, Siófokra.

A Ferencváros 2013 nyarán szerződtette, és bár nagy reményekkel érkezett, a zöld-fehérek korábbi edzője, Ricardo Moniz végül Jova Leventének szavazott bizalmat, mint első számú kapus, Dibusz Dénes érkezésével pedig már nem volt esélye az első csapat közelébe kerülni.

A 2014–2015-ös szezon őszi felét Soroksáron töltötte, ám ott is csak a kispad jutott hely neki egy másik korábbi Fradi-kapus, Holczer Ádám mellett. A tavasszal a Ligakupában még védte a Ferencváros kapuját, de az ősszel egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára, a transfermarkt.de adatai szerint pedig az év végén lejárt a szerződése az Üllői úton.

A Nyíregyházánál Kuruczon kívül még két játékos szerződtetése van napirenden, visszatérhet Juraj Halenár, valamint Szécsi Márk is – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Ognjen Djelmic (bosnyák, Zeljeznicar Bosznia-Hercegovina), Kleinheisler László (Videoton), Otigba Kenneth (Heerenveen Hollandia), Stieber Zoltán (Hamburg Németország)
Távozók: Kurucz Péter (lejárt a szerződése, érdeklődnek iránta: Kisvárda, Nyíregyháza)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám, Haris Attila (mindkettő Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt, Holman Dávid (DVTK, Haladás, Puskás Akadémia), Popov Patrik (Soroksár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik