FTC: újabb jelentkező – a Haladást is érdekli a támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 15:15
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint egyre több magyar klub érdeklődik a Ferencváros támadója, a Lech Poznantól kölcsönből visszatérő Holman Dávid iránt, akivel nem számol Thomas Doll vezetőedző.

Korábban jeleztük, Holman Dávid iránt a DVTK érdeklődik, Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott az NSO-nak arról, hogy felvették a kapcsolatot a Ferencvárossal.Korábban jeleztük, Holman Dávid iránt a DVTK érdeklődik, Árki Gábor sportigazgató nyilatkozott az NSO-nak arról, hogy felvették a kapcsolatot a Ferencvárossal.

Úgy tudjuk, a Diósgyőr mellett a Haladásnál is felvetődött a szerződtetésének lehetősége. Ezt megkeresésünkre nem is cáfolták a szombathelyiek.

„Az átigazolási időszakban sok név szóba kerül egy klubnál. Való igaz, hogy nálunk Holman Dávid is köztük volt. Arról azonban nem szeretnék beszélni, hol tart ez az ügy" – reagált az NSO kérdésére Tóth Miklós ügyvezető.

Holman iránt korábban a Sturm Graz is érdeklődött, de az osztrákoknak már nem lesz szükségük a támadóra, mert maradt a csapatnál a Schalke német U-válogatott kölcsönjátékosa, Donis Avdijaj, akinek a helyére kiszemelték a ferencvárosit.

A DVTK és a Haladás mellett pletykaszinten a Puskás Akadémia érdeklődéséről hallani még.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Ognjen Djelmic (bosnyák, Zeljeznicar Bosznia-Hercegovina), Kleinheisler László (Videoton), Otigba Kenneth (Heerenveen Hollandia), Stieber Zoltán (Hamburg Németország)
Távozók:
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám, Haris Attila (mindkettő Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Haraszti Zsolt, Holman Dávid (DVTK, Haladás, Puskás Akadémia), Popov Patrik (Soroksár)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik