FTC: hónapok óta tárgyalnak a Marseille-jel Nagy Ádámról – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.06.25. 09:36
null
A mai L’Équipe Marseille-cikke Nagy Ádámmal
A France Football után a francia sportnapilap, a tekintélyes L’Équipe is azt írja, hogy Nagy Ádám iránt érdeklődik az Olympique Marseille.

A Ferencváros középpályása afranciaországi Európa-bajnokságon mutatott játékával több nagy klub figyelmét felhívta magára, így a Benfica is szívesen szerződtetné (a lisszaboniak érdeklődéséről az NSO is többször írt már).

A L’Équipe marseille-i átigazolásfigyelő cikkét a magyar játékossal illusztrálja, s azt írja, a francia klub illetékese az elmúlt hónapokban többször tárgyalt a Ferencvárossal és Nagy Ádám menedzsmentjével.

A Nagy Ádámot képviselő CMG menedzseriroda megkeresésünkre cáfolta, hogy hónapokkal ezelőtt megkezdődtek volna a tárgyalások, illetve hogy bármilyen, akár szóbeli egyezség született volna a játékosról.

„Fogalmazzunk úgy, hogy Nagy Ádám néhány hónapja felkeltette a Marseille érdeklődését, és több mérkőzésen megfigyelték. Megegyezésről vagy hónapok óta zajló egyeztetésekről szó sincs a Marseille kapcsán" – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Kövesdi Viktor, a CMG igazgatója.

Az említett csapatokon túl a német Freiburg, az olasz Bologna, a portugál Braga és a török Trabzonspor neve is szóba került mint a fiatal fradista esetleges jövőbeli klubja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik