FTC: Nguen betalált, az ESMTK kapusa büntetőt rontott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.11. 17:49
null
Tokmac Chol Nguen szerezte a Ferencváros gólját az ESMTK ellen (Fotó: <a href="http://www.fradi.hu/hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros labdarúgócsapata hétfői felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott a harmadosztályú ESMTK-val – számolt be róla a zöld-fehérek hivatalos honlapja.

 

Az FTC-ben az eddig kevesebb lehetőséghez jutó futballisták kaptak szerepet – írja a fradi.hu –, így az új szerzemények közül Szerető Krisztofer, Marten Wilmots, Isael, Ammar Ramadan, Mikalaj Szihnyevics és Tokmac Chol Nguen is megmutathatta magát. Utóbbi labdarúgó, a kenyai születésű norvég támadó gólt is szerzett a meccsen, a 78. percben ő egyenlített.

Érdekesség, hogy a Ferencváros által közölt összeállítás alapján az eredeti posztját tekintve szélső támadó Szerető ezúttal balhátvédként játszott.

A második félidőben az ESMTK tizenegyesből is betalálhatott volna, ám a kapus(!) által elvégzett büntetőt Varga Ádám kivédte.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FTC–ESMTK 1–1 (0–1)
Népligeti Sportcentrum
FTC:
Holczer (Varga Á.) – Botka, Leandro, Takács Zs., Szerető – Csonka A., Wilmots – Isael (Ramadan), Lanzafame, Moutari – Szihnyevics (Nguen)
Az FTC gólszerzője: Nguen
Forrás: fradi.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik