FTC: tiszta fehér lesz az idegenbeli mez – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.10. 13:55
A labdarúgó Európa-ligára készülő Ferencváros bemutatta, milyen lesz az egyesület idegenbeli meze a 2018–2019-as évadban.

Az FTC Facebook-oldalára feltöltött videóban Varga Roland mutatja be a tiszta fehér szerelést. Az összeállítás egyik különlegessége az arany és a fehér szín párosítása.

„A tavalyi meznek nagy sikere volt az aranyszínű betéttel, ezért azt szerettük volna, ha a hazai és az idegenbeli mez egy komplex egészet alkot, így került az arany az idegenbeli összeállításba – mondta az új mez kapcsán Bárdos Balázs, a Nike Magyarország sportmarketing vezetője a fradi.hu-nak. – Az arany szín azt jelképezi, hogy Albert Flórián 50 éve nyerte el az Aranylabdát, a fehér pedig inkább technikai jelleget képvisel. Egyfelől beleillik a Ferencváros tradíciójába, másfelől szigorú szabályozás vonatkozik az idegenbeli mezekre, ezért a dizájnerekkel és a klubvezetőkkel úgy döntöttünk, hogy ez egy teljesen letisztult, fehér mez lesz, amelyben csak a kontúrokban és a lenyomatokban jelenik meg az arany szín.”

A mez felső részének másik érdekessége, hogy a nyakrész hátsó részénél megjelennek a magyar nemzeti színek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik