FTC: tavasz végéig nem lesz semleges szektor a stadionban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.29. 08:38
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a semleges kártyával való beléptetés halasztását kéri a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Mint beszámoltunk róla, az MLSZ kötelezővé tette a klubok számára, hogy bármilyen szurkolói (klub- vagy futball-) kártyával be lehessen jutni a mérkőzésekre. A döntés értelmében a klubok kötelesek semleges szektort kijelölni hazai találkozóikon, és oda harmadlagos kártyákkal rendelkezőket elhelyezni. Az ilyen szektornak minimálisan 250 férőhelyesnek kell lennie, s az oda szóló jegyárak nem lehetnek magasabbak az azonos kategóriájú hazai jegyek árainál.

A Ferencvárosi C-közép Facebook-oldal információi szerint az FTC beadvánnyal fordult a Magyar Labdarúgó-szövetséghez, amelyben azt kérte, a szövetség korábbi határozatának végrehajtására a tavaszi szezon végeztéig adjon haladékot.

Az MLSZ hivatala az elnökség következő üléséig, december 9-ig felfüggesztette az FTC számára a rendelkezések végrehajtását, így a Fradi a hétvégi, Ferencváros-Kecskemét találkozóra nem alakít ki semleges szektort.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik