FTC: Szükségünk van egy befejező csatárra - Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.19. 09:00
Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC újdonsült vezetőedzője az első felkészülési mérkőzés után beszélt arról, hogy mindenképp szükségük lenne egy belső védőre és egy befejező csatárra is. A német szakember kiemelte Gyömbér Gábor játékát, és hogy a fiatalok egyelőre biztosan kevesebb lehetőséget fognak kapni.

„Szofian Saheddel elégedett vagyok, hasznosan játszott. Az biztos, hogy szükségünk van egy belső védőre és kellene egy befejező csatár is. Taktikailag tetszett, hogy labdavesztés után mindenki gyorsan megtalálta a helyét, 30-40 méteresre szűkítettük a játékteret. Az ellenfél letámadását azonban még gyakorolnunk kell. Az ellenfelet nyomás alatt kell tartani, nem elég csak mellé szaladni, meg kell támadni, de összességében elégedett voltam. Kiemelem Gyömbér Gábor teljesítményét, ő adta a csapat stabilitását" – nyilatkozta az M1-nek az FTC vezetőedzője, Thomas Doll , aki a mérkőzés után azt is leszögezte, hogy a fiatalok ebben a szezonban még biztosan nem kapnak komoly szerepet.Thomas Doll , aki a mérkőzés után azt is leszögezte, hogy a fiatalok ebben a szezonban még biztosan nem kapnak komoly szerepet.

„Ez egy olyan pozíció a középpályán, ahol össze kell fogni a védekezést, a támadás elindítását. Igazából ez az én posztom, sajnálom, hogy az ősszel kevesebbet játszottam itt, de nagyon remélem, hogy megkapom a bizalmat, és tudok élni majd vele" – mondta a mérkőzés után az FTC válogatott középpályása, Gyömbér Gábor.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Dibusz Dénes (Pécsi MFC)
Távozott/távozhat:Gerson Guimaraes Ferreira Junior (brazil, ?), Kunsági Roland (?)
Kiszemeltek: Fiola Attila (Paksi FC), Fülöp Márton (szabadon igazolható, legutóbb Aszterasz Tripolisz – Görögország), Nemanja Koszovics (montenegrói, FK Cselik Niksics – Montenegró), Szofian Sahed (tunéziai, szabadon igazolható, legutóbb Hannover – Németország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik