FTC: szigorú intézkedéseket vezetnek be a koronavírus miatt

Vágólapra másolva!
2020.03.15. 17:40
null
Korlátozták a belépést (Fotó: ftc.hu)
A Ferencvárosi Torna Club a koronavírus-járvány miatt szigorú intézkedéseket vezet be hétfőtől: csak a klub sportolói, sportszakemberei, sportvezetői és az FTC munkavállalói léphetnek be a Sportközpont területére, ők is csak testhőmérsékletük megmérése után és csak a 60 év alattiak. A klub edzéseinek látogatása nem kötelező.

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján (fradi.hu) megjelent közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

„A Ferencvárosi Torna Club a koronavírus-fertőzésveszéllyel kapcsolatban az alábbi intézkedéseket vezeti be.

2020. március 16., hétfői naptól kezdődően az FTC-MVM Sportközpont területére kizárólag a sportolók, sportszakemberek, sportvezetők és az FTC alkalmazásában munkavállalók léphetnek be. Sem szülő, sem nagyszülő, sem egyéb hozzátartozó, sem megbízott felnőtt kísérő, sem vendég nem léphet a sportközpont területére.

2020. március 16., hétfői naptól kezdődően az FTC-MVM Sportközpont területére kizárólag azok a sportolók, sportszakemberek, sportvezetők és az FTC alkalmazásában álló munkavállalók léphetnek be, akik átesnek egy testhőmérséklet mérésen. Az ellenőrzést az FTC által megbízott személyek végzik.

2020. március 16., hétfői naptól kezdődően az FTC-MVM Sportközpont kizárólag 06.00 órától 22.00 óráig tart nyitva, ettől eltérő időszakban a belépés nem lehetséges. 2020. március 16., hétfői naptól kezdődően az FTC-MVM Sportközpont területére kizárólag 60 év alattiak léphetnek be. A telep területére 60 év felettiek nem léphetnek be.

2020. március 16., hétfői naptól kezdődően az FTC-MVM Sportközpontban az edzések látogatásáról minden versenyző és sportszakember, valamint sportvezető esetében az adott szakosztály vezetője dönt. A klub vezetése egyeztetett minden szakosztály vezetésével. Az adott szakosztály vezetése értesíti a sportolóit és sportszakembereit arról, ki vesz részt és mikor az edzéseken.

Az edzések látogatását a klub vezetése nem teszi kötelezővé. Akik távol maradnak, azok részére a tagdíjfizetés önkéntes. Akik a távolmaradás mellett döntenek, és mégis tagdíjat fizetnek, azoknak az FTC köszöni, hogy a nehéz időkben ilyen módon is támogatják a klubot.

Amennyiben a hatóságok előírásai újabb lépések megtételét kívánják, azokról haladéktalanul értesítjük az érintetteket.

Jelen döntésünk visszavonásig érvényes.

Ferencvárosi Torna Club”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik