FTC: Szerhij Rebrov hatalmas név Ukrajnában – Petrjak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.24. 14:52
Ivan Petrjak a nyáron érkezett kölcsönbe a Sahtar Donecktől a Ferencvároshoz. A 24 éves ukrán labdarúgó a Fradi Médiának beszélt honfitársáról, a Thomas Doll helyére érkező Szerhij Rebrovról.

„Szerhij Rebrov hatalmas név Ukrajnában, nagy megtiszteltetés egy ilyen kaliberű edző kezei alatt dolgozni. Örülök, hogy a honfitársam Magyarországra jött. Ismertem őt már korábban is, és biztos vagyok benne, hogy az ő filozófiájával és mentalitásával sikeresek lehetünk.„Szerhij Rebrov hatalmas név Ukrajnában, nagy megtiszteltetés egy ilyen kaliberű edző kezei alatt dolgozni. Örülök, hogy a honfitársam Magyarországra jött. Ismertem őt már korábban is, és biztos vagyok benne, hogy az ő filozófiájával és mentalitásával sikeresek lehetünk.

Az ukrán bajnokságban többször futballoztam a csapata ellen, emlékszem, hogy mindig nehéz dolgunk volt ellenük. Nagyon kiegyensúlyozott, jól szervezett játékot mutattak az együttesei. Ez a mentalitás érződik az itteni tréningeken is. Most az a fázis van, amikor ismerkedünk a módszereivel.

Az a legfontosabb, hogy minden tanácsát megfogadjuk, hiszen hiába edzettünk együtt még csak két alkalommal, szombaton máris bajnoki vár ránk. Természetesen ez kevés idő, de sok minden változni fog az eddigi találkozókhoz képest. Meg kell valósítanunk az edző elképzeléseit, hiszen a három pontért utazunk.”

AUGUSZTUS 25., SZOMBAT
NB I
6. FORDULÓ

19.30: Mezőkövesd–Ferencváros (Tv:M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik