FTC: október 28-án helyezik végső nyugalomra Aradszky Lászlót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.16. 22:24
Október 28-án a Szent István-bazilikában helyezik végső nyugalomra a 82 esztendős korában elhunyt Aradszky Lászlót, a Ferencváros egykori nagy szurkolóját, a magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadóját – adta hírül az FTC a hivatalos honlapján.

A gyászszertartásról az elhunyt énekes családja adott tájékoztatást a művész közösségi oldalán. Eszerint a nyilvános gyászszertartásra október 28-án, szombaton kerül sor, a rajongók, Aradszky László tisztelői 12 és 15 óra között róhatják le kegyeletüket. A család kérése, hogy koszorúval ne, legfeljebb egy szál virággal – ha lehet, sárga liliommal – fejezzék ki a gyászolók részvétüket.

Az egyházi szertartásra – amely szintén nyilvános – 15 és 16 óra között kerül sor, majd 16 órától a Bazilika altemplomában zárt körben történik az urna elhelyezése.

Az FTC is szeretne méltóképpen elbúcsúzni nagy szurkolójától, ezért a klub legfontosabb párharcát, az Újpest elleni szombati derbit az Aradszky László által felénekelt Fradi-indulóval nyitja meg, ezzel is tisztelegve hűséges szurkolója előtt – olvasható a fradi.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik