FTC: nincs döntés a próbajátékra utazott középpályásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.24. 14:48
Noha Florian Trinks, az NB I-es Ferencváros játékosa hetek óta a német másodosztályban szereplő Erzgebirge Aue csapatával edz, továbbra sem tudni, hogy a középpályást szerződtetik-e.

Mint arról beszámoltunk,Thomas Doll nem számol Trinksszel a jövőben, ezért a német ahazájában tartózkodik, klubot keres magának. A Bundesliga 2. 17. helyén álló Aue hetek óta teszteli, ennek ellenére még mindig kérdéses, szerződteti-e.Mint arról beszámoltunk,Thomas Doll nem számol Trinksszel a jövőben, ezért a német ahazájában tartózkodik, klubot keres magának. A Bundesliga 2. 17. helyén álló Aue hetek óta teszteli, ennek ellenére még mindig kérdéses, szerződteti-e.

Pavel Docsev, az Aue bolgár vezetőedzője korábban elmondta,elsősorban védőt keresnek, nem középpályást,így annak ellenére, hogy Trinks jó benyomást keltett, abban az esetben igazolják át, ha a keretben sikerül helyet teremteniük.

A helyzet állítólag továbbra sem változott, az Erzgebirge Aue vezetősége még mindig nem döntötte el, mi legyen a német középpályás sorsa.

„Igyekszünk tisztázni néhány másik játékosunk jövőjét, mielőtt eldöntjük, mi legyen Trinks ügyében” – mondta Docsev.

TÉLIJÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Bognár István(DVTK),Botka Endre(Bp. Honvéd),Julian Koch(német, Fortuna Düsseldorf – Németország),Janek Sternberg(német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők:Kleinheisler László(Werder Bremen – Németország, az ősszel kölcsönben Darmstadt 98 – Németország)
Kölcsönből visszatérők:Holczer Ádám(Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:Busai Attila(DVTK),Csilus Ádám(soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC),Gyömbér Gábor(Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként),Nagy Dominik(Legia Warszawa – Lengyelország),Cristian Ramírez(ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Jova Levente(Soroksár),Popov Patrik(Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Pintér Ádám, Radó András(kölcsönvenné a Haladás),Florian Trinks(német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik