FTC: Németországban sem volt szükség a középpályásra

Vágólapra másolva!
2017.02.01. 12:16
Florian Trinks visszatér a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvároshoz, miután a német másodosztályú Erzgebirge Aue vezetősége jelezte, nem szerződteti a középpályást.

Mint arról korábban beszámoltunk, Thomas Doll nem számol Florian Trinksszel a jövőben, ezért a német az elmúlt hetekben hazájában tartózkodott, s klubot keresett magának. A Bundesliga 2. 16. helyén álló Erzgebirge Aue hetekig tesztelte a középpályást, ám rendre halogatta a transzfert, mondván, a futballista meggyőző volt edzéseken, ám csak abban az esetben tudnak neki szerződést ajánlani, ha a csapatból távozik valaki, s ezáltal hely szabadul fel a keretben.Mint arról korábban beszámoltunk, Thomas Doll nem számol Florian Trinksszel a jövőben, ezért a német az elmúlt hetekben hazájában tartózkodott, s klubot keresett magának. A Bundesliga 2. 16. helyén álló Erzgebirge Aue hetekig tesztelte a középpályást, ám rendre halogatta a transzfert, mondván, a futballista meggyőző volt edzéseken, ám csak abban az esetben tudnak neki szerződést ajánlani, ha a csapatból távozik valaki, s ezáltal hely szabadul fel a keretben.

Az ügy elhúzódott, közben kedd este az átigazolási időszak véget ért, Pavel Docsev, az Aue bolgár vezetőedzője pedig szerdán elmondta, Trinks nem igazol a csapathoz.

A Bild úgy tudja, a német középpályás visszatér a Ferencvároshoz.

Kérdéses azonban, mi lesz a 24 esztendős futballistával, az FTC ugyanis a télen több játékost is szerződtetett a középpályára, így Doll vélhetően továbbra sem számol Trinksszel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik