FTC: Nem fogok elnézést kérni azért, mert ma győztünk – Doll

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.20. 18:23
A labdarúgó NB I 21. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen, miután a csereként beálló Böde Dániel hathatós közreműködésével a szünet után magára talált a csapat. A találkozót követően Thomas Doll, a zöld-fehérek vezetőedzője a fradi.hu-nak értékelt.

„Nem fogok elnézést kérni azért, mert győztünk. Az első félidőben nehézségeink voltak, nehezen találtuk meg a saját ritmusunkat. Nem volt könnyű egy olyan csapat ellen üres területet találni, amely 4-5-1-es rendszerben állt fel, nagyon sűrű volt a középpálya. Amikor elveszítettük a labdát, túl sok emberünk volt elöl, kevesen vettek részt a védekezésben, éppen ezért a Puskás könnyebben tudott a kapunk elé kerülni, ezt magamra vállalom” – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

„Nagyon örülök Böde Dani visszatérésének és játékának! A labdarúgás néha nagyon kemény, ha én a Puskás Akadémia edzője lennék, lehet, hogy lenne egy álmatlan éjszakám. Dibusz Dénesnek is köszönettel tartozunk, a Puskás elpuskázott egy büntetőt, mi pedig megnyertük a mérkőzést. Sok mérkőzés van mögöttem, de mégis új és új dolgokat tanulok, akárcsak a csapatom. Úgy érzem, ma átestünk a holtponton, azt hiszem, mindenki láthatta, hogy mire vagyunk képesek” – értékelt Doll a fradi.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik