FTC: „Nem bosszant a dolog, nincs miért haragudnom a Fradira”

Vágólapra másolva!
2016.09.08. 15:18
A Ferencvárostól a héten közös megegyezéssel távozó Stanislav Sesták hálás a magyar bajnoknak, nem haragszik azért Thomas Dollra, hogy így alakult a sorsa.

„A bajnokikon csak csereként kaptam lehetőséget, és megmondta az edző, hogy a padra nem kellek neki. Így leültünk, és megállapodtunk a szerződésem felbontásáról – idézte Sestákot a cas.sk. – Nem bosszant a dolog, tavaly mindent megnyertünk, amit lehetett, bajnokok és kupagyőztesek lettünk. Nincs miért haragudnom a Fradira.”

A Ferencvárosnál eltöltött 15 hónap után Sesták szívesen hazatérne Szlovákiába.

„Szeretném a lehető legtöbb időt a gyerekeimmel tölteni. Budapestről hetente hazaautóztam. A futballista élete nomád élet, most végre szabad vagyok, nem kell időre mennem sehová” – mondta Sesták.

„Biztosan nem megyek külföldre. Azt sem tudom, milyen lehetőségek kínálkoznak, vagy hogy profiként vagy amatőrként lenne érdemes folytatni. Imádom a focit, de most az a legfontosabb, hogy a lehető legközelebb játsszam a családomhoz” – folytatta Sesták, akinek Eperjesen lakik a családja.

Adja magát, hogy a Tatran Presovhoz szerződjön, a Novy Cas Stanislav Vargát, az eperjesiek edzőjét is megkérdezte.

„Felesleges kérdés, nyilván szerződtetnénk. Egy ilyen kaliberű játékos mindegyik klubot érdekelné. A vezetőségen múlik, hogy sikerül-e megegyezni vele” – mondta Varga.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik