FTC: „Néhány minőségi igazolással bajnokok lehetünk”

Vágólapra másolva!
2015.05.22. 07:32
null
Dilaver egy ideig mindenképpen szeretne a Fradiban maradni (Fotó: Korponai Tamás)
Emir Dilaver, a nemrég a Magyar Kupát elhódító Ferencváros osztrák-bosnyák származású labdarúgója szerint pályafutása legjobb szezonja a mostani, s úgy véli, a következő idényben bajnok lehet a Fradi.

„Bíztam benne, hogy megnyerjük a kupát, mert sokkal jobb csapatunk van a Videotonnál – idézi a sportsport.ba Emir Dilavert. – A pályán az történt, amit az öltözőben megbeszéltünk, megérdemeltük a sikert. Elégedettek lehetünk a szezonnal. Két forduló van hátra a bajnokságból, szeretnénk a második helyen végezni, s jövőre magasabb célokért küzdeni. Néhány minőségi igazolással bajnokok lehetünk, s megvédhetjük címünket a Magyar Kupában.”

A 24 éves jobbhátvéd tavaly nyáron az Austria Wientől szerződött a Ferencvároshoz.

„Őszintén szólva eleinte nehéz volt megszokni a magyarországi viszonyokat, de most azt mondom, eddigi pályafutásom legjobb idényén vagyok túl. Elégedett vagyok a játékommal, egyáltalán nem bántam meg, hogy a Fradiba jöttem. Szeretnék maradi a Ferencvárosban egy ideig. A keret tele van nagyszerű játékossal, tőlük sokat tanulhatok, így nem gondolkodok a távozáson. Persze sohasem lehet tudni, mit hoz az élet” – tette hozzá Dilaver.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik