FTC: Most kell megmutatnunk, mennyi van bennünk - Busai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 12:12
Busai Attila a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása a szezonkezdetről és a szerdai Magyar Kupa-mérkőzésről nyilatkozott.

A Fradi szerdán 19 órától a megyei első osztályú Vecsés ellen lép pályára a Magyar Kupa második fordulójában, Busai biztos továbbjutást vár a mérkőzéstől.

„A Vecsés alacsonyabb osztályú csapat, ezért remélem, hogy élvezetes játékot tudunk nyújtani, és ki tudjuk szolgálni a közönséget – mondta a fradi.hu-nak Busai. – Még nem tudni, kik kapnak lehetőséget, de aki pályára lép, annak élveznie kell a játékot, és mindent meg kell tennie.”

„Biztos továbbjutást várok a mérkőzéstől. Ahogy a Paks elleni Ligakupa-meccsen is láthattuk, ott főként azok léptek pályára, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak a bajnokságban, illetve az U21-es csapattól is jöttek fel páran. A bajnokságban most jönnek az igazi rangadók: Újpest, Debrecen, Diósgyőr. Most kell megmutatnunk, mennyi van bennünk. Azt várom, hogy jól fogunk kijönni ezekből a mérkőzésekből.”

„Jobban is kezdhettük volna a bajnokságot. A pápai, és a legutóbbi, MTK elleni három pont nagyon fog hiányozni. Az MTK ellen nem érdemeltünk győzelmet, igaz, talán döntetlenre kihozhattuk volna a mérkőzést. Éreztük a találkozót követően, hogy az a játék katasztrofális volt. Lehetett látni, hogy tompák, fáradtak vagyunk. Ugyanakkor tudtunk rangadót nyerni Győrben, ami örömteli. A nehezebb meccsek most jönnek a számunkra, de állunk a kihívások elé, és a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen ismét csúcsformában leszünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik