FTC: „Minél kevesebb esélyt adni a Debrecennek”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 18:35
Máté Csaba, Dibusz Dénes és Batik Bence is bízik a hazai pálya előnyében, valamint a Ferencváros jó formájában a Debrecen elleni vasárnapi NB I-es rangadón – foglalta össze a zöld-fehér labdarúgócsapat hivatalos honlapja a Fradi szokásos csütörtöki sajtóóráját.

„A Debrecen számára a harmadik hely a tét, számunkra pedig az, hogy megtartsuk a második pozíciót – idézi a fradi.hu Máté Csaba másodedzőt. – Mindkét csapat számára a három pont megszerzése a megfelelő eredmény, ezért talán a Loki is egy picit jobban a győzelemre törekszik, mint más ellenfelek. Szeretnénk azt nyújtani, ami eddig is jellemzett bennünket, sok helyzetet szeretnénk kidolgozni, fölényben lenni, és minél kevesebb esélyt szeretnénk adni az ellenfélnek. Az előző bajnok ellen játszunk, jól szerepelünk, ezért remélhetőleg szépszámú közönség előtt léphetünk pályára. Mindent megteszünk azért, hogy kiszolgáljuk szurkolóinkat.”fradi.hu Máté Csaba másodedzőt. – Mindkét csapat számára a három pont megszerzése a megfelelő eredmény, ezért talán a Loki is egy picit jobban a győzelemre törekszik, mint más ellenfelek. Szeretnénk azt nyújtani, ami eddig is jellemzett bennünket, sok helyzetet szeretnénk kidolgozni, fölényben lenni, és minél kevesebb esélyt szeretnénk adni az ellenfélnek. Az előző bajnok ellen játszunk, jól szerepelünk, ezért remélhetőleg szépszámú közönség előtt léphetünk pályára. Mindent megteszünk azért, hogy kiszolgáljuk szurkolóinkat.”

„Erős a Debrecen – jelentette ki a Fradi kapusa, Dibusz Dénes. – Bár gyengébben kezdte a bajnokságot, feljövőben van, számára is az Európa-liga-szereplés a cél. A télen játszottunk vele felkészülési mérkőzést, akkor tapasztalhattuk, hogy jó gárdát alkot. Bízom abban, hogy a csapat a hazai pályán megszokott formáját hozza. Szeretnénk folytatni eredményes szereplésünket, otthon akarjuk tartani a három pontot.”

A sajtóórán részt vett Batik Bence is, aki elmondta: hazai pályán mindenféleképpen fölényt kell kialakítani a Loki ellen, és leginkább a hajdúságiak íveléseire kell odafigyelni. Batik hosszabb interjút is adott a fradi.hu-nak, részletek ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik