FTC: Minden adott, hogy bajnokok legyünk - Jova

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.05. 20:51
Jova Levente, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kapusa bízik benne, hogy javítani tudnak a Videoton ellen elszenvedett hazai vereség (2–0) után, és a következő fordulóban nyernek a címvédő Győri ETO otthonában.

„Azt, hogy Győrben mindenképpen ki akarjuk javítani a Videoton elleni fiaskót, ami fontos lépés lenne a céljaink eléréséhez – felelte Jova a fradi.hu-nak arra a kérdésre, hogy mit üzen a szurkolóknak. – A hátterünk rendezett, minden adott ahhoz, hogy idén végre felérjünk a dobogó legmagasabb fokára, oda, ahová a Ferencváros való."fradi.hu-nak arra a kérdésre, hogy mit üzen a szurkolóknak. – A hátterünk rendezett, minden adott ahhoz, hogy idén végre felérjünk a dobogó legmagasabb fokára, oda, ahová a Ferencváros való."

„Sajnos nem álltunk a helyzet magaslatán, és a tavaszi meccsünkhöz hasonlóan ezúttal is nagyon korán hátrányba kerültünk. A lehetőségeink ezen a mérkőzésen is megvoltak, ám gólra váltani nem tudtuk őket. Kijött 12 ezer ember erre a mérkőzésre, márpedig ők egy olyan Fradit szeretnének látni, amely egyértelmű esélyese lehet a bajnoki címnek. Nagyon szerettünk volna nyerni, így nyilván nem volt túl rózsás a hangulat a lefújást követően. Ám a futballban az a szép, hogy a következő héten lehet javítani. Ezért is fontos, hogy elhozzuk a három pontot Győrből..." – mondta a Videoton ellen odahaza elbukott bajnokival kapcsolatban a Fradi kapusa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik