FTC: megjósolhatatlan, mikor tér vissza a hátvéd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 08:18
A Ferencváros labdarúgócsapatának 22 éves védője, Batik Bence a nyári felkészülés során szenvedett súlyos térdsérülést, és továbbra sem lehet tudni, mikor térhet vissza a pályára.

A nyár óta sérüléssel bajlódó Batik Bence újabb műtéten esett át, így egyelőre megjósolhatatlan, hogy a 22 éves belső védő mikor edzhet újra a többiekkel – tudta meg a Nemzeti Sport.

A Fradival kapcsolatos, hogy, amint azt már múlt heti hírünkben is jeleztük, nincs valóságalapja azoknak a híreknek, melyek a négyszeres algériai válogatott Hisam Belkarui lehetséges érkezéséről szóltak.

A hátvéd európai ügyeit intéző Puska Péter Algériában elmondta: az általa képviselt játékost és őt sem keresték a Ferencvárostól, az viszont igaz, hogy Európába vágyik a legutóbb a tunéziai Club Africainban futballozó Belkarui. Úgy tudni, a francia élvonalban szereplő Angers szemet vetett az ingyen igazolható játékosra, ettől függetlenül – az ügyintéző szerint – egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Magyarország felé veszi az irányt, s fölbukkan valamelyik NB I-es csapatnál.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Florian Trinks (német, Greuther Fürth – Németország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Otigba Kenneth (magyar-nigériai, Heerenveen – Hollandia), Tomás Pekhart (cseh, Ingolstadt – Németország)
Távozók: Kurucz Péter (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Kisvárda), Haraszti Zsolt (Videoton FC), Holman Dávid (DVSC)
Kölcsönbe távozók: Csilus Ádám (Soroksár), Haris Attila (Soroksár), Kunsági Roland (Soroksár)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:Nagy Dominik (DVTK), Popov Patrik (Soroksár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik