FTC: megduplázták Florian Trinks MK-büntetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.09. 07:48
A játékvezető kiegészítő jelentését is figyelembe véve a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága megduplázta Florian Trinks MK-büntetését.

A Ferencváros német légiósát a Videoton elleni MK-negyeddöntő visszavágóján állították ki – a 84. percben kakaskodott a szintén piros lapot kapó Asmir Suljiccsal –, amiért két MK-találkozóról tiltották el. A játékvezető kiegészítő jelentésébe azonban bekerült még egy eset, amely a találkozóról készült DVD-felvétel megtekintése alapján megerősítést nyert: Trinks az első félidőben hátulról, szándékosa megrúgta fehérvári ellenfelét, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben. Utóbbi vétség újabb kétmérkőzéses büntetést ért a középpályásnak.A Ferencváros német légiósát a Videoton elleni MK-negyeddöntő visszavágóján állították ki – a 84. percben kakaskodott a szintén piros lapot kapó Asmir Suljiccsal –, amiért két MK-találkozóról tiltották el. A játékvezető kiegészítő jelentésébe azonban bekerült még egy eset, amely a találkozóról készült DVD-felvétel megtekintése alapján megerősítést nyert: Trinks az első félidőben hátulról, szándékosa megrúgta fehérvári ellenfelét, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben. Utóbbi vétség újabb kétmérkőzéses büntetést ért a középpályásnak.

Jelen állás szerint Trinks számára ezzel véget ért a 2015–2016-os MK-sorozat, legközelebb csak a következő kiírásban léphetne pályára. A Ferencváros a DVSC-Teva ellen játszik az elődöntőben, majd továbbjutása esetén az Újpest–Békéscsaba párharc győztesével találkozhat a fináléban, ami maximum három mérkőzés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik