FTC: Meg sem fordult a fejemben a válogatott – Böde

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 14:22
null
Böde Dániel a DVTK elleni közelmúltbeli mérkőzésen (Fotó: Török Attila)
Böde Dániel, a Ferencváros labdarúgója meglepődött, de nagyon örül a soron következő Nemzetek Ligája-mérkőzésekre szóló válogatott meghívónak – derül ki a zöld-fehérek hivatalos honlapján megjelent interjúból.

 

„Megmondom őszintén, meg sem fordult a fejemben a válogatott – idézi a fradi.hu Böde Dánielt. – Sok dolgom van itt, hiszen egyelőre a Ferencvárosban sem vagyok stabil kezdő, bármikor ismét a padon találhatom magam. Ettől persze még nagyon is örülök a meghívónak, és teszem majd a dolgomat a válogatottban is, ahogy mindig.”

Marco Rossi először hívta meg a válogatottba a Ferencváros jó formában lévő támadóját; az olasz szakember dicsérte Bödét a minden meccsen érzékelhető győzni akarásáért.

„Jólesnek a szavai, de szerintem ez a hozzáállás természetes – reagált a korábbi 24 válogatott mérkőzésén öt gólt szerző támadó. – Kezdőként vagy csereként, a Fradiban vagy a válogatottban minden egyes mérkőzésen nyertesként akarom elhagyni a pályát. Mindent kiadok magamból, ha öt percet kapok, akkor abban az időszakban, ha végigjátszom a meccset, akkor kilencven percen keresztül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik